SVE ŠTO STE ZNALI JE POGREŠNO

sve-sto-ste-znali-je-pogresno

Advertisements

Apartmani Burazer Ilicic: Everything You Know Is Wrong : Lloyd Pye | Evolvin…: E verything You Know Is Wrong : Lloyd Pye | Evolving Now !http://mayanprophecy2012.blogspot.hr/2012/10/everything-you-know-is-wrong-lloyd-pye.htmlhttp://mayanprophecy2012.blogspot.hr/2012/10/everything-you-know-is-wrong-lloyd-pye.html

Vama Srbima treba otprilike 1000000 odličnih pshijatara. Lažete sami sebe i kad ovaj Jugoslav govori nešto o Nazaretu ispada da ste vi božiji narod. Prvo širite laži o Jasenovcu jer je u vašoj patologiji da iznosite laži koje nisu istinite pogotovo o brojci ubijenih u Jasenovcu. Jer po vašoj prići “leševi su plivali Savom”. Ima jedna knjiga od Igora Vukića Srbina čiji su roditelji živjeli na drugoj strani rijeke Save nasuprot Jasenovca. Hrvatima je oduvijek bila težnja da imaju samostalnu državu a ne da im zapovijedaju vaši retardirani kraljevi koji su se jebavali međusobno i proizveli debile kao što je ovaj Jugoslav. Uvijek spominjete rasturanje Srbije pa onda Jugoslavije. Vama izgleda još je stalo do Jugoslavije. Pa ovaj spominje kako je za vrijeme Jugoslavije rasturana Jugoslavija jer se rasturala tkz. privreda Srbije. Srbija je bila jedini parazit u bivšoj Jugoslaviji.Koliko je bilo godišnje samo od turizma u Dalmaciji a da ne pominjem ostale regije kao što je Dubrovnik otoci. Samo od Dalmacije ste dobivali deset milijardi dolara, Gdje je brodogradnja? Gdje je Đuro Đaković neću dalje. A svi ti novci su završavali u Beograd u federalnu kasu kako bi se desetljećima naoružavala VAŠA ARMIJA TO NIKAD NIJE BILA HRVATSKA ARMIJA, A TO SE POKAZALO 1990.G.

Za pretežno Srbski vojni kadar radili su se veliki stanovi U Dalmaciji pretežno u Splitu , Zadru , Mi smo vas financirali. Većina tih srpskih kadrova bili su Kosovci ili Oficiri koji su bili vojno obučavano a nikad sociologijski, ti debili nisu znali sastaviti dvije rečenice. Posebna prića su njihova djeca. Razmažena Srpska đubrad koja su imali sve beneficije za razliku od nas i naših očeva koji su bili obični robovi u škverovima mjesta gdje se grade brodovi i na slićnim mjestima pod parolom BRATSTVO I JEDINSTVO I SAMOUPRAVLJANJE.. A što se tiče prve Jugoslavije 1918 koju je stvorio Aleksandar vaš kralj i u toj kraljevini po Jugoslavu Srbi su opet po nekoj božijoj neprovidnosti opet bili kažnjeni. Kako onda u takvoj Jugoslaviji u tom takozvanom parlamentu biva ubijen Hrvatski predstavnik Stjepan Radić. Vjerovatno zato po vama jer je bio ustaša. Sprovod Stjepanu Radiću i odavanje poćasti je bilo veće nego za vrijeme diktature Tita. Pa ona Yugoslav kaže da je za vrijeme Miloševića bilo med i mljeko to mi sve govori. 1989 bilo je , problema na Kosovu. Tadašnji sekretar KPS IVAN STAMBOLIČ šalje dolje Miloševića zato što je opet ugrožen Srbski narod, a u pozadini njegovog dolaska iza zavjese stoji grupa Srpskih extremista na čijem čelu se nalazi čovjek koji je to organizirao. U videu poslije pada Miloševića on priča reporteru da su oni spremali i za fizički obračun tako da su na nekoliko mjesta stavili kamenje i kako on kaže okupio sam oko sebe momke koji umeju da se biju.

Dok Milošević govori ispred njega po naručenom folkoru stoje starci i babe narikače a svi ostali viču Slobo Slobo. U tom trenutku kada Slobo treba otiči iz publike netko viče tko će nas zaštititi stalno nas biju. Tada Slobo se vraća i kaže onu rečenicu NIKO NESME DA VAS BIJE. Otada počinje onaj fenomen ” DOGAĐANJE NARODA” U KOJOJ JE SRPSKI NAROD KRENIO PUTEM BEZ POVRATKA.

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.