Posted on Leave a comment

Jesi li "Pravi Hrvat" ili običan zatucani ustaša ??

Jesi li “Pravi Hrvat” ili običan zatucani ustaša ??

Koliko ste se puta dosad susreli s onima koji na vaše iskaze domoljublja odgovaraju da su oni “Pravi Hrvati”, a vi obični zatucani ustaše ??
Opis “Pravog Hrvata” :
– Moraš pljuvati po Domovinskom ratu, Hrvatskoj vojsci, hrvatskim generalima i braniteljima što češće.
– Ako osjećaš da je Domovinski rat bio zločinački – na pravom si putu” pravog hrvatstva”.
Nesnošljivost prema onim Bošnjacima iz hercegovačkog dijela BiH koji sebe pogrešno nazivaju Hrvatima je pokazatelj da si “Pravi Hrvat”.
– Mržnja prema stanovništvu južnog dijela današnje etnički čiste (i takav osjećaj u tebi je dobar indikator) RH je gotovo pouzdan dokaz da si “Pravi Hrvat”.
– Moraš biti potpuno bezosjećajan i hladan prema patnjama Hrvata izvan Republike Hrvatske (Hrvatima u Vojvodini, Crnoj Gori, BiH koje zapravo ni ne smatraš Hrvatima) dok istovremeno moraš biti iznimno senzibilan prema patnjama nacionalnih manjima u RH, i stvarnim i izmišljenim, problemima homoseksualaca i pingvina na Antarktiku – tek onda možeš biti “Pravi Hrvat”.
– Hrvati iz dijaspore, hrvatski emigranti su za tebe obične seljačine i zatucani primitivci koji samo pričaju o nekakvom domoljublju i žderu janjetinu kad dođu u Hrvatsku iako govore vjerojatno više jezika od tebe, bogatiji su i sposobniji od tebe.
– Za tebe je hrvatska povijest započela 22. 6. 1941. kad je iznimno hrabra i plemenita grupica hrvatskih partizana, dosad još dobrim dijelom neidentificiranih, krenula braniti interese Sovjetskog saveza (Hrvatskoj najprijateljskije zemlje) nakon što je puklo nacističko – komunističko prijateljstvo, a svoj vrhunac hrvatska povijest doživljava 1945. kad su veličanstvene armije najvećeg Hrvata u povijesti, Josipa Broza Tita, likvidirale nekoliko stotina tisuća nepravih Hrvata te nas uvele u najhrvatskiju državu na svijetu – Jugoslaviju.
– Svi sukobi između Srba i Hrvata za tebe su dokaz da se radi o vrlo sličnim i bliskim, bratskim narodima koji se trebaju što više zbližiti.
Bleiburg je za tebe u javnosti mit koji se nije dogodio, ako se i dogodio to nije zločin, a u privatnosti cvjetaš od sreće što je nekoliko stotina tisuća nepravih Hrvata izgubilo glavu.
NDH je za tebe veča zločinačkija država od Trećeg Reicha, SSSR-

Jesi li “Pravi Hrvat” ili običan zatucani ustaša ??

a i Pol Potove Kambodže zajedno.
Ante Pavelić je za tebe najveći zločinac u povijesti čovječanstva, veći od Hitlera, Staljina i Pol Pota zajedno.
– “Pravi Hrvat” nikada ne bi rušio Jugoslaviju, to rade nepravi Hrvati.
– Hrvatski običaji, folklor, pjesme su za tebe obični seljanluk.
– Ako više voliš stranu glazbu, britansku, američku, srpsku, a mrziš hrvatsku glazbu koja je za tebe preseljačka (ista stvar s filmovima) – nema greške, ti si “Pravi Hrvat”.
– Ako je Thompson fašist, ti si “Pravi Hrvat”.
– Ako te više pogađa pogibija Srba u Osijeku od Vukovara 1991. ti si “100%  Pravi Hrvat”.
– Ako si pun tolerancije prema svima,

Jesi li “Pravi Hrvat” ili običan zatucani ustaša ??

a prema običnim, nepravim Hrvatima zvanim ‘Rvati strog i uzimaš im za zlo svaku sitnicu – vjeruj – Ti si “Pravi Hrvat”.
– Ako smatraš da je važnije obnoviti tzv. “srpske kuće” u HR nego izgraditi Pelješki most i spojiti hrvatski teritorij – “Hrvat” si i to “Pravi”.
– Ako smatraš da RH ima premalo manjina i volio bi da ih je više u odnosu na obične Hrvate – ništa drugo nisi do li Pravi Hrvat.
– Ako izrazito mrziš katoličku crkvu, dok si pun tolerancije prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi – ne sumnjaj je si li – jesi – “Hrvatina” si.
– Ako one koji se za sebe usude reći da su Hrvati nazivaš ustašama, nacionalistima, primitivcima, zatucanim idiotima, ognjištarima – Pravi si Hrvat.
– Ako ti je hrvatski jezik prečist i prehrvatski, a riječi poput zrakoplov i munjara za tebe nisu hrvatske – budi siguran da si “Pravi Hrvat”.
– Hrvatski grb s prvim bijelim poljem za tebe nije hrvatski već ustaški grb.
– Da bi bio što veći i Praviji Hrvat moraš što više mrziti i prezirati svoje,

Jesi li “Pravi Hrvat” ili običan zatucani ustaša ??

a voljeti tuđe.
Eto, to su ti neki od kriterija po kojima se prepoznaje “Pravi Hrvat”.
———————–
Opis običnog ustaše, nacionalista, ognjištara, seljačine :
Čovjek kojega “Pravi Hrvati” nazivaju ustašom, nacionalistom, ognjištarom, primitivcem.
———————–
Ako ste ovo pročitali onda znate kako izgleda PRAVI HRVAT bez navodnika.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.